Spletna trgovina Doria.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletnih storitev in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. V redu Več o piškotkih nastavljenih na strani.
Povečajte pisavoOsnovna velikostPomanjšajte pisavoNatisnite stranPošljite stran prijatelju ali znancu
KnjigarnaSplošni pogoji spletne knjigarneVizitka e-knjigarne
    
Spletna knjigarna Doria.siKnjigarna - Doria.siKnjigeCD&DVDE-BUTIKSlikeVodič za darila

Splošni pogoji poslovanja Spletne knjigarne Doria

Spletno trženje "Spletna knjigarna Doria" izvaja Atelje Doria d.o.o.

 

Družba je zavezana za plačilo DDV (Identifikacijska številka za DDV: SI77506073). Podjetje je registrirano pri Okrožnem sodišču v Ljubljani. Številka reg. vložka 2010/18729.

 

Ti pogoji veljajo za celoten spletni portal http://www.doria.si - naročila se izvedejo  za območje Slovenije. Pošiljanje pošiljk - po Sloveniji. Pogodbo /naročilo je možno skleniti/izvesti v slovenskem jeziku.

 

 

Registracija

 

Za nakup preko sistema spletne trgovine se je potrebno registrirati na spletne strani. Na vaš elektronski naslov boste ob registraciji prejeli e-obvestilo s povezavo za aktivacijo registracije. S klikom na povezavo je vaša registracija aktivirana.

 

Za prijavo v sistem in za nakupovanje preko sistema spletne trgovine, morajo biti omogočeni piškotki (cookies). 

 

Google in nekateri drugi ponudniki e-storitev shranijo elektronska obvestila, ki jih pošljemo preko sistema spletne knjigarne, med neželeno pošto, v spam box oz. v bulk mail. Če registracijskega e-sporočila niste prejeli, preverite tudi med neželeno pošto (v spam oz. bulk mail e-predale - Gmail ...) ali v mape 'Promotions' (gmail).

 

Če imate težave z registracijo ali postopkom nakupa, nas nemudoma obvestite na info@doria.si

 

 

Nakup lahko izvedete preko sistema "košarica" (željeno delo položite v košarico, kliknite na povezavo "V košarico" in nato sledite navodilom do "blagajne". S potrditvijo opravljenega nakupa vas sistem obvesti o uspešno izvedenem naročilu.

 

Če po "izvedenem e-nakupu" niste prejeli potrditve naročila po elektronski pošti, preverite tudi med 'neželeno pošto' oz. nas o tem obvestite na info@doria.si ) Nakup lahko izvedete tudi preko elektronske pošte info@doria.si

 

 

NAČIN PLAČILA:

 

- Po predračunu. Po elektronski pošti prejmete predračun. Na osnovi izstavljenega predračuna plačate kupnino v vaši spletni banki, preko teledoma ali s položnico/plačilnim nalogom na banki oz. pošti. Pošiljko se odpošlje po prejemu nakazila, originalni račun je priložen.

 

 

 

 

Naročila

 

Naročila sprejemamo v spletni knjigarni na www.doria.siinfo@doria.si, tel: 040 796 639.

 

Naročate lahko tudi po pošti na naslov Atelje Doria d.o.o., Rusjanov trg 9, 1000 Ljubljana.

 

Naročilo bo shranjeno na papirju in v elektronski obliki na sedežu spletne knjigarne (Atelje Doria d.o.o., Rusjanov trg 9, 1000 Ljubljana). Naročniku je po želji na vpogled. Kopijo lahko prejme po navadni ali po elektronski pošti.

 

Naročila sprejemamo za pošiljanje po Sloveniji. Splošni pogoji veljajo za pošiljanje po Sloveniji.  

 

Pridržujemo si pravico, da izjemoma (delno ali v celoti) odstopimo od izvedbe naročila v primerih, če naročenih knjig zmanjka na zalogi oz. vam knjige pošljemo, ko bodo spet zalogi ali če ugotovimo izrazito plačilno tveganje kupca oziroma, da obstaja možnost, da kupec pošiljke, ki jo je naročil, ne bo prevzel.

 

Naročilo/pogodba zavezuje knjigarno in kupca. V primeru, ko kupec odstopi od naročila/pogodbe, nosi po Zakonu o varstvu potrošnikov (6. odstavek, 43. č člen) strošek vračila blaga. 

 

 

Cene

 

So v eurih (EUR) z DDV. Cene veljajo na dan oddaje naročila oziroma do spremembe cenika.

Velja originalni račun, ki ga prejmete ob plačilu oz. dostavi v povezavi s pogoji prodaje, objavljenimi na tej strani in potrjenimi ob oddaji naročila.

 

Cene na spletni strani www.doria.si veljajo do objave novega cenika na spletni strani www.doria.si.

 

Najnižji znesek nakupa je 10 EUR.

 

 

Fizične in pravne osebe plačajo po predračunu (po elektronski pošti prejmete predračun s plačilnim nalogom, plačate lahko preko vaše spletne banke, teledoma, na banki, na pošti).

 

 

Dostava

 

Blago dostavljamo pribl. v treh delovnih dneh od naročila (razen izjemoma, v prednaročilu, kar je označeno pri podatkih o knjigi. V primerih prednaročil dostavljamo šele po prejemu knjig, o čemer ste obveščeni pri samem izdelku ob oddaji naročila. Če naročite knjigo oz. artikel, ki je sicer razprodan, a je v nekaterih primerih še možno priskrbeti omejeno količino izvodov, bo rok dobave daljši, o čemer se kupca obvesti. Daljši dobavni rok je naveden ob podatkih o posameznem artiklu.)

 

Kupnina vključuje znesek nakupa in poštnino. Originalni račun je priložen pošiljki.  Stroške pošiljanja (poštnino) zaračunavamo v višini veljavnega cenika Pošte Slovenije. Ob dostavi blaga prejme kupec originalni račun z vsemi potrebnimi podatki. Za nakupe v skupni vrednosti nad 99 EUR se poštnine ne zaračuna in je brezplačna.

 

Pošiljke se dostavlja po Sloveniji. Pošiljanje po Sloveniji preko pošte. Osebni prevzemi in osebno listanje po knjigah ni možno.

 

 

Postopek nakupa

 

Postopek nakupa poteka po korakih. Novi uporabniki se pred prvim nakupom registrirajo na strani. Ob vsakem nakupu se je potrebno prijaviti na strani z uporabniškim imenom in geslom.

Za prijavo v sistem in za nakupovanje preko sistema spletne knjigarne, morajo biti omogočeni piškotki/cookies (sicer pa lahko naročate tudi preko info@doria.si)

 

Po opravljeni prijavi izbrano knjigo oz. drugo delo "položite v košarico in sledite navodilom ob samem postopku. S klikom na gumb "POTRDITE NAROČILO" v zadnjem koraku nakupa, bomo zajeli vaše naročilo in vas o tem tudi obvestili po e-pošti na e-naslov, ki ste ga navedli. Ob izvedenem nakupu lahko kliknete na podrobnosti o naročilu, kjer lahko pregledate naročilo in s klikom na tipko upravljate svoje osebne podatke, pretekle nakupe, nastavitve avtomatskega obveščanja.

 

S klikom na gumb "Potrdi naročilo" potrjujete, da ste seznanjeni s celotnim besedilom prodajno - plačilnih pogojev, ki so tu navedeni in da ste bili na te pogoje ob nakupu izrecno opozorjeni. Naročilo/pogodba se sklepa v slovenskem jeziku.

 


V vsakem primeru prejmete takoj ali najkasneje v nekaj urah tudi potrditev naročila po elektronski pošti. Če potrditve naročila ne prejmete, nam pošljite e-mail na info@doria.si 

 

 

Opis tehničnih sredstev za prepoznavanje in popravo napak pred oddajo naročila

 

Popravljanje in spreminjanje količine ter brisanje že izbranih izdelkovKupec ob postopku nakupa spremlja količino izdelkov, ki jih želi kupiti. Količino lahko poljubno spreminja, popravlja in briše.


- Po dodajanju izdelka v košarico kupec lahko spremeni oziroma popravi količino in sicer tako, da v prazno okence vpiše ustrezno količino in ukaz potrdi s klikom na ikono dveh krožnih puščic, ki se nahajata ob okencu za vpis količine.

 

- Po izbiri določenega izdelka, lahko kupec ta izdelek odstrani iz košarice in sicer s klikom na ikono koš. Izdelek se bo nato samodejno odstranil iz košarice.

Dodajanje novih izdelkov

 

- Kupec se lahko vrne po nove izdelke, ki jih nato doda v košarico s klikom na napis: 'Po nove izdelke' oziroma jih po potrebi ponovno izbriše ali spremeni količino želenih izdelkov

 

Spreminjanje in dodajanje novega naslova dostave- Kupec lahko v koraku Način prevzema /dostave doda svoje dostavne podatke, jih po želji spremeni ali doda nov naslov dostave s klikom na 'Dodajte nov naslov dostave'Predogled naročila - možnost za prepoznavanje morebitnih napak

 

- Kupec ima možnost pregledati naročilo in opaziti morebitne neželene napake ob predogledu naročila, s klikom na ikono 'Predogled naročila >> na blagajno'Prepoznavanje napak pred oddajo naročilaPred oddajo naročila kupec temeljito pregleda naročilo in ga odda šele zatem, ko ugotovi, da je pravilno. Ob morebitnih napakah naročila ne odda. Z ogledom svoje košarice ima možnost popravljati želene količine in izdelke.Urejanje uporabniških podatkov (spreminjanje, popravljanje ...)Kupec lahko popravlja svoje uporabniške podatke, jih ureja, spreminja geslo, naslove dostave ...

 

Arhiv nakupov - možnost spremljanja že izvedenih nakupov

 

Kupec lahko spremlja in nadzoruje svoje nakupe v arhivu nakupov. Potrdilo o vsakem izvedenem nakupu prejme tudi na navedeni elektronski naslov.

 

 

Poštnina

 

- Pri naročilu po predračunu plačate kupnino na osnovi izstavljenega predračuna, knjige z originalnim računom pa prejmete po opravljenem plačilu.

Poštnina se plača po veljavnem ceniku  Pošte Slovenije in velja za območje Slovenije. Blago vam bo dostavil uslužbenec Pošte Slovenije v dopoldanskem času. Če vas ob tem času ne bo doma, boste prejeli obvestilo o pošiljki. Dostava pošiljk pri Pošti Slovenije je varna in zanesljiva, prevozi potekajo po vsej Sloveniji.

 

 

Poštni stroški za dostavo so sledeči: 

 

Poštnina po predhodnem plačilu po predračunu znaša:

 Predračun

 

 - do 2 kg - 4,99 EUR

 

 - nad 2 kg do 5 kg - 6,99 EUR

Za nakupe v skupni vrednosti nad 99 EUR se poštnine ne zaračuna in je brezplačna.

 

Stroški pakiranja gredo v breme spletne knjigarne, pakiranje z embalažo je za kupca brezplačno.

Poštni stroški veljajo za območje Slovenije.

 

 

Pogodba / naročilo in pravice potrošnikov 

 

Naročilo/pogodba zavezuje spletno trgovino Doria.si in kupca. V primeru, ko kupec odstopi od naročila/pogodbe, nosi po Zakonu o varstvu potrošnikov (7. odst., 43d. člen)) stroške vračila blaga.

 

Kot kupec imate pravico odstopiti od pogodbe v 14 dneh od prejema blaga na naslov info@doria.si ali po navadni pošti na naslov Atelje Doria d.o.o., Rusjanov trg 9, 1000 Ljubljana. Tukaj je na voljo > obrazec za odstop od pogodbe.

 

Tej pravici se ne odpovedujete in ne morete se ji vnaprej odpovedati.
Sporočilo je pravočasno, če je pošiljka oddana v roku. Prejeto blago nam morate vrniti nepoškodovano, v originalni embalaži in v nespremenjeni količini v 30. dneh potem, ko ste nas obvestili o odstopu pogodbe. Knjige oz. druge artikle nam morate vrniti v takem stanju, v kakršnem so bili tedaj, ko so vam bili izročeni. Pošiljki priložite originalni račun. Navedite tudi svoj bančni oz. transakcijski račun. Spletna trgovina Doria.si vam bo povrnila kupnino.

 

Kot kupcu vam pripadajo vse pravice po Zakonu o varstvu potrošnikov.

 

Kot kupec lahko kadarkoli po elektronski pošti zahtevate, da v roku 15 dni trajno ali začasno prenehamo uporabljati vaše osebne podatke za namen neposrednega trženja (pošiljanja e-knjižnih novic).

 

Pridržujemo si pravico, da izjemoma (delno) odstopimo od izvedbe naročila v primerih, če naročenih knjig zmanjka na zalogi oz. vam knjige pošljemo, ko bodo spet zalogi; če ugotovimo izrazito plačilno tveganje kupca; če je prišlo do očitne napake v ceniku. V vseh takih in podobnih primerih vas bomo o morebitnem odstopu od pogodbe z naše strani nemudoma obvestili po e-pošti oz. telefonu.

 

Pritožbe, reklamacije sprejemamo v pisni obliki na info@doria.si, po pošti na Atelje Doria d.o.o., Rusjanov trg 9, 1000 Ljubljana. Če reklamacija ni ugodno rešena, se lahko pritožite v 15 dneh na sedež podjetja. Vse spore bosta stranki reševali sporazumno. V kolikor to ne bo mogoče, bo spor reševalo pristojno sodišče v Ljubljani.

 

Fotokopiranje in drugo razmnoževanje knjig ali delov iz njih oziroma uporaba njihovih vsebin v pridobitniške namene je prepovedano in kaznivo po Zakonu o avtorskih in sorodnih pravicah RS in po kazenskem zakoniku RS.

 

V kolikor imate težave ali dodatna vprašanja, jih naslovite na info@doria.si 

 

 

Odgovornost podjetja za stvarne napake

 

Podjetje nosi odgovornost za stvarne napake na blagu, ki se pokažejo v dveh letih od prevzema blaga (37. člen ZVPot).

 

 

Kupljeno blago lahko vrnete v roku 30 dni, denar dobite nazaj

 

Kupci, ki bi iz utemeljenega razloga radi kupljeno blago vrnili, nas o tem obvestijo v 14 dneh od prevzema. Prejeto blago nam vrnete nepoškodovano, v originalni embalaži in v nespremenjeni količini v 30. dneh potem, ko ste nas obvestili o odstopu pogodbe. Blago je potrebno z računom, pisno izjavo, v originalni embalaži in nepoškodovano vrniti na naslov spletne knjigarne: Atelje Doria d.o.o., Rusjanov trg 9, 1120 Ljubljana.

 

 

Varnost

 

Podjetje: Atelje Doria d.o.o. se obvezuje, da bo varovalo vse osebne podatke, kot je to opredeljeno v Zakonu o varstvu potrošnikov, in v nobenem primeru ne bodo posredovani tretji osebi. Vaši podatki so varovani v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (Uradni list RS št. 86/2004).

Spletna knjigarna Doria zagotavlja varnost vaših osebnih podatkov
Spletna knjigarna Doria je zavezana k varovanju zasebnosti in je dolžna ščititi zasebnost uporabnikov naše spletne strani, kot tudi zaupnost podatkov naših kupcev. Podatke, ki jih dobimo, uporabljamo le za nemoten potek naročil.

 

Vaše osebne podatke lahko uporabimo tudi za prilagoditev spletnih strani vašim interesom in zanimanjem.

 

Vaši osebni podatki so v Spletni knjigarni Doria varni.
Spletna knjigarna Doria ne bo nikoli delila vaših osebnih podatkov s tretjimi strankami.
Podatke, ki jih zberemo, uporabljamo le za usluge kupcem:

 

• Ob naročilu potrebujemo vaše ime, naslov elektronske pošte, domači naslov in podatke o načinu plačila. Podjetja navedejo tudi ID za DDV. To nam omogoča izpolnjevanje vaših naročil in sprotno obveščanje o obdelavi naročil.
• Podatki o vaših nakupih nam omogočajo, da lahko spletno stran prilagodimo vašim interesom in priporočimo knjige oz. artikle, ki bi vas utegnili zanimati.

Podatki o uporabi Spletne trgovine in knjigarne Doria in vaše pripombe, nam pomagajo spletno stran neprestano razvijati in izboljševati.

 

Če želite komentirati knjige oz. druge artikle, se bo ob komentarju izpisalo vaše ime. Želimo vaše mnenje, vendar si pridržujemo pravico, da ga ne objavimo, če se ne sklada z načeli naše spletne strani. Objavljamo tako vaša pozitivna kot negativna mnenja in sicer, ko želimo nove kupce opozoriti, da določen izdelek iz nekaterih razlogov mogoče ni najboljši.

 

 

 

IZJAVA O VARSTVU OSEBNIH PODATKOV

 

Upravljavec spletne strani www.doria.si je

Atelje Doria d.o.o. ,

ki se zavezuje, da bo varovala zaupnost osebnih podatkov in zasebnost udeležencev oz. uporabnikov spletne strani.

 

 

 

KATERE PODATKE ZBIRAMO

 


Ponudnik o uporabnikih spletne strani www.doria.si zbira naslednje podatke: Ime in priimek (kontaktna oseba), naziv podjetja (za podjetja), ID za DDV (za podjetja), naslov, poštna št. in kraj, telefon (mobilni / stacionarni), e-naslov, morebitne druge podatke, ki jih uporabnik sam prostovoljno posreduje družbi.

Osebne podatke, ki so označeni kot neobvezni, lahko uporabnik posreduje, če to želi. Uporabnik, ki ponudniku ne posreduje neobveznih osebnih podatkov, zaradi tega ne trpi nobenih škodljivih posledic.

Atelje Doria d.o.o. spoštuje zaupnost osebnih podatkov in zasebnost udeležencev oz. uporabnikov spletne strani, zato bo storila vse potrebno, da jih zašiti pred kakršnimikoli kršitvami ali zlorabami. Zbrane podatke bo Atelje Doria d.o.o. uporabljala izključno za opravljanje storitev, ki jih ponuja.

Ponudnik obdeluje IP naslove naprav, preko katerih uporabniki dostopajo do spletnega mesta. Ponudnik na spletnem portalu uporablja »piškotke«, po katerih prepoznava uporabnike, vendar pa na ta način ni mogoča identifikacija uporabnikov, kar pomeni, da zgolj na podlagi tako zbranih podatkov ni mogoče ugotoviti imena in priimka in drugih identifikacijskih podatkov uporabnika.

Družba Atelje Doria d.o.o. se zavezuje, da ne bo pod nobenim pogojem brez izrecnega dovoljenja posredovala osebnih oz. drugih podatkov tretji osebi oz. ne bo omogočil tretji osebi, da vpogleda v osebne oz. druge podatke udeleženca oz. uporabnika razen, če, bi od njega to zahtevale državne oblasti, če je taka obveznost določena v zakonu ali za potrebe za postopke pred sodišči ali drugimi državnimi organi.

Uporabnik lahko kadarkoli zahteva, pregled, dopolnitev, popravo ali izbris svojih osebnih podatkov oziroma prenehanje obdelave osebnih podatkov, in sicer po e-pošti na naslov info@doria.si ali pisno na naslov:
Atelje Doria d.o.o.Namen obdelave podatkov

Ponudnik bo zbrane podatke o uporabnikih uporabljal izključno za naslednje namene:

    za pošiljanje ponudbe na podlagi prejetega povpraševanja;
    vodenje evidence strank;
    za izdajo ter pošiljanje računa/ov in vodenje evidence izdanih računov (v primeru nakupa);
    obveščanje o novostih oz. ponudbah družbe
    občasno pošiljanje e-sporočil (v kolikor se posameznik prijavi na prejemanje naših e-sporočil) z vsebino, povezano s spletnim mestom ter akcijskimi ponudbami in ugodnostmi vezanimi na čistilne naprave, ki jih ponuja Atelje Doria d.o.o.;
    da vam dostavimo zahtevane naročene izdelke/informacije;Posredovanje podatkov

Ponudnik zbranih podatkov ne bo posredoval tretjim osebam, razen če bi to od njega zahtevale državne oblasti, če je taka obveznost določena v zakonu, ali v dobri veri, da je tako ukrepanje potrebno za postopke pred sodišči ali drugimi državnimi organi ter za zaščito in uresničevanje zakonitih interesov ponudnika.

 

 

 

VARSTVO PODATKOV IN ČAS HRAMBE

 

Ponudnik varstvo osebnih podatkov zagotavlja v skladu s to politiko in z zahtevami za zavarovanje osebnih podatkov, ki jih določa veljavni Zakon o varstvu osebnih podatkov in Splošna uredba GDPR.
Osebne podatke lahko hrani, dokler je to nujno potrebno za dosego namena, za katerega so bili podatki zbrani, nato pa jih trajno izbriše ali učinkovito anonimizira, tako da določenega podatka ni več mogoče povezati z določenim uporabnikom.


Pravice uporabnikov po GDPR:

Kot uporabnik našega spletnega mesta ste tako seznanjeni, da lahko kadarkoli zahtevate, da vam družba Atelje Doria d.o.o.:

    potrdimo, ali se podatki v zvezi z vami obdelujejo ali ne, in vam omogočimo vpogled v vaše osebne podatke, ki so vsebovani v zbirki osebnih podatkov ter njihovo prepisovanje ali kopiranje;
    omogočimo vpogled v katalog zbirke osebnih podatkov oz. evidenco dejavnosti obdelave osebnih podatkov;
    posredujemo izpis osebnih podatkov, ki so vsebovani v zbirki osebnih podatkov in se nanašajo na vas;
    posredujemo seznam uporabnikov, katerim so bili posredovani osebni podatki, kdaj, na kakšni podlagi in za kakšen namen;
    podamo informacijo o virih, na katerih temeljijo zapisi, ki jih o vas vsebuje zbirka osebnih podatkov, in o metodi obdelave;
    podamo informacijo o namenu obdelave in vrsti osebnih podatkov, ki se obdelujejo, ter vsa potrebna pojasnila v zvezi s tem;
    pojasnimo tehnične oziroma logično-tehnične postopke odločanja, v primeru izvajanja avtomatiziranega odločanja z obdelavo osebnih podatkov posameznika.


Kot uporabnik našega spletnega mesta ste seznanjeni z dejstvom, da imate v skladu z veljavnim Zakonom o varstvu osebnih podatkov ter Splošno Uredbo GDPR še sledeče pravice:    da se obdelava vaših osebnih podatkov omeji, kadar velja en od naslednjih primerov:


    - če oporekate točnosti podatkov (obdelava se omeji za obdobje, ki nam omogoča preveriti točnost osebnih podatkov);
    - če je obdelava nezakonita in vi pa nasprotujete izbrisu vaših osebnih podatkov ter namesto tega zahtevate omejitev njihove uporabe;
    - kot upravljavec osebnih podatkov ne potrebujemo več za dogovorjene namene obdelave, temveč jih vi, potrebujete za uveljavljanje, izvajanje ali obrambo pravnih zahtevkov;
    o v primeru, da vložite ugovor v zvezi z obdelavo, dokler se ne preveri, ali zakoniti razlogi upravljavca prevladajo nad vašimi razlogi;

    da se vaši osebni podatki v naših zbirki popravijo (Atelje Doria d.o.o. je dolžan popraviti vaše netočne osebne podatke, prav tako pa imate (ob upoštevanju namenov obdelave), pravico do dopolnitve nepopolnih osebnih podatkov, vključno s predložitvijo dopolnilne izjave;

    da se vaši osebni podatki izbrišejo (ter »Pozabijo«) - če več ne želite, da se vaši osebni podatki obdelujejo in ob pogoju, da ni zakonitih razlogov za njihovo nadaljnjo hrambo oz. obdelavo, lahko zahtevate, da se vaši podatki izbrišejo brez nepotrebnega odlašanja, in sicer kadar velja eden od naslednjih razlogov (razen zakonskih izjem):
    - vaši osebni podatki niso več potrebni za namene, za katere so bili zbrani ali kako drugače obdelani;
    - prekličete privolitev, na podlagi katere poteka obdelava in kadar za obdelavo ne obstaja nobena druga pravna podlaga;
    - ugovarjate obdelavi, pod pogojem, da za obdelavo ne obstajajo nobeni prevladujoči zakoniti razlogi, ali pa (kadarkoli) ugovarjate obdelavi kadar se osebni podatki obdelujejo za namene neposrednega trženja;
    - vaši osebni podatki so bili obdelani nezakonito;
    - vaše osebne podatke je treba izbrisati za izpolnitev pravne obveznosti v skladu s pravom RS;
    - vaši osebni podatki so bili zbrani v zvezi s točno določeno ponudbo.

    da ste seznanjeni z rokom hrambe vaših osebnih podatkov;

    da se zavedate, da imate pravico do pravnega sredstva - vložitve pritožbe;

    da imate pravico do prenosljivosti osebnih podatkov (velja samo za osebne podatke, ki so obdelani avtomatizirano).

    Te pravice vas ne odvežejo obveznosti, ki jih imate po Splošnih pogojih oziroma jih ima do vas sklenjena pogodba z Atelje Doria d.o.o..
 

 

Iz programa založbe Atelje Doria

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

e-pošta:
geslo:
 

Novi na straneh? Registrirajte se!
Pozabljeno geslo?

Košarica je prazna

ZALOŽBA

 

 

Misli in izreki

 

 

 

Aristotelove modrosti 

 

 

 

Zakladnica antične modrosti

Zakladnica antične modrosti


 

 

Vesoljček PI

 

 

 

 

Sugestija in avtosugestija 

 

 

 

Učimo se risati dinozavre


Učimo se risati dinozavre

 

 

 

S pesmico jutro zbudim

 

 

Modrosti velikih mislecev

 

Vse, kar je v letu ptice, je v srcu človeka, ki ljubi.

Rudi Kerševan

 

Kontakt za naročila: 040 796 639  info@doria.si  |  Dodajte stran med priljubljene  |  Nastavite stran e-knjigarne za domačo stran | Zasebnost in piškotki

Spletna knjigarna Doria.si vse pravice pridržane.