Spletna trgovina Doria.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletnih storitev in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. V redu Več o piškotkih nastavljenih na strani.
Povečajte pisavoOsnovna velikostPomanjšajte pisavoNatisnite stranPošljite stran prijatelju ali znancu
KnjigarnaSplošni pogoji spletne knjigarneVizitka e-knjigarne
    
Spletna knjigarna Doria.siKnjigarna - Doria.siKnjigeCD&DVDE-BUTIKSlikeVodič za darila

Knjižni komplet Atkinson - 3 knjige (Skrivnost uspeha, Sugestija in avtosugestija, Vibracije misli )

Knjižni komplet Atkinson - 3 knjige (Skrivnost uspeha, Sugestija in avtosugestija, Vibracije misli )

Avtor: William Walker Atkinson

 

Cena z DDV: 46,41 €

 


Opis:

 
Koda:5665
Zbirka:Kreativno mišljenje
Vezava:Mehka
Format:14 x 21 cm
Obseg:3 knjige: 80 str. + 75 str. + 134 str.
Leto izdaje:2010
Založba:


Opis vsebine:

1. Vibracije misli

 

Zakon privlačnosti v svetu misli

 

»Ob tem, ko razmišljamo, navzven pošiljamo vibracije fine eterične snovi, ki je tako resnična, kot so vibracije, ki izražajo svetlobo, toploto, elektriko, magnetizem. Čeprav z našimi petimi čuti teh vibracij ne zaznamo, to ni dokaz, da ne obstajajo.

 

Ko enkrat razumemo zakone, ki usmerjajo proizvajanje in prenašanje teh vibracij, jih bomo zmožni uporabiti tudi v svojem vsakdanjem življenju, tako kot ostale bolje znane oblike energije. Ko bomo spoznali, da je misel moč – manifestacija ali izraz energije – z magnetno močjo privlačnosti, bomo odkrili odgovore na vprašanja in vzroke za marsikaj, kar se nam je prej zdelo prikrito.

 

Vaše misli so vaši vdani pomočniki ali tiranski gospodarji – kar jim dovoljujete. Vi imate besedo, izbira je vaša.« - William Walker Atkinson

 

»Namera je tisto, kar naredi človeka; ne slaboten namen, ampak surova odločitev; ne nezanesljiv cilj – ampak tista močna in neutrudna volja, ki premaga težave in nevarnost. Volja iz človeka naredi velikana.« - Donald G. Mitchel

 

Atkinsonova knjiga Vibracije misli : zakon privlačnosti v svetu misli je postala temeljno delo za film Skrivnost (The Secret) 2006 in knjigo Skrivnost (The Secret) 2007, avtorice Rhonde Byrne. V filmu in knjigi Skrivnost (The Secret) so v osnovi povzeli nauk in vsebino Atkinsonove knjige Vibracije misli : zakon privlačnosti v svetu misli in tudi Atkinsonove knjige Skrivnost uspeha.

 

Vsebina

 

1. Zakon privlačnosti v svetu misli
2. Valovi misli in njihovi procesi širjenja
3. Pogovor o umu
4. Razvijanje uma
5. Skrivnost volje
6. Kako postanemo nesprejemljivi za škodljive vplive privlačnosti misli
7. Preobrazba negativnih misli
8. Zakon mentalnega nadzora
9. Uveljavljanje moči življenja
10. Urjenje mentalnih navad
11. Psihologija čustev
12. Razvijanje novih možganskih celic
13. Moč privlačnosti – sila želja
14. Mogočne dinamične moči
15. Zahtevati svoje
16. Zakon, ne naključje

 

2. Skrivnost uspeha

 

Skrivnost uspeha - Sproščanje notranje moči

 

Kaj je tisto v človeku, kar nekomu omogoči, da niza uspeh za uspehom, na osebnem in poslovnem področju? Zakaj lahko nekateri posamezniki uspešno dosegajo cilje, o katerih si drugi skoraj sanjati ne upajo? Kaj imajo prvi, česar drugi nimajo oziroma česa nekateri ne prepoznajo?

 

 

V vsakem od nas obstajajo potenciali, ki pa se jih večina ne zaveda. Ob tem, ko aktiviramo svoje notranje vire moči, lahko latentne sile v nas uporabimo v svojo korist in v dobro drugih. Knjiga vam bo razkrila, da se Skrivnost, za katero so kradli, goljufali in jo prikrivali skozi stoletja, skriva prav v vsakem izmed vas. Pomagala vam bo prepoznati in izkoristiti mogočne sile v vašo lastno korist, rast in razvoj. Karizmatična osebnost, doseženi cilji, uspeh, ... niso namenjeni le izbrancem. A le nekateri so prepoznali in izkoristili lastne sile, in so jih bili pripravljeni tudi uporabiti. Premagajte strah, tudi vi lahko zmagate.

 

Motivacijska knjiga je namenjena vsem, ki so pripravljeni stopiti na svojo lastno pot uspeha in se pri tem opreti na svoje lastne sile.

 

V pomoč bo tudi tistim, ki imajo pri svojem delu stike z ljudmi.

 

"Pričujoča drobna knjižica bo morda prav vam pomenila korak k prepoznavanju, razvijanju in manifestaciji Notranjih Moči.

 

Vsaka oseba razpolaga z mirujočo, latentno individualnostjo – a le redki ji dopustijo, da se izrazi. Osebnost pomeni del vas, ki ga igrate v veliki igri življenja, na odru Univerzuma.

 

Resnični Individuum, ki se skriva za masko osebnosti, ste vi. Mi vsi 'imamo tisto v sebi' - od nas je odvisno, da le to spravimo navzven, v izražanje. In ta individualni izraz leži v srcu 'Skrivnosti Uspeha.'" - William Walker Atkinson

 

„Ne čakajte, da se bo nekaj premaknilo – pojdite in nekaj premaknite.“

 

 

Vsebina Skrivnost uspeha

 

Uvod
1. Individuum
2. Duhovna energičnost
3. Latentne moči
4. Sila duše
5. Moč želje
6. Zakon privlačnosti
7. Osebnostni magnetizem
8. Atraktivna osebnost
9. Zaključna beseda

 

3. Sugestija in avtosugestija

 

Sugestija in avtosugestija močno vplivata na človekovo psihično in telesno zdravje. Knjiga med drugim prikazuje vpliv okolja, ki posamezniku namerno in povečini prikrito, vsiljuje svoja merila, smernice, informacije, ... sugestije in si tako posameznika postopno in načrtno kroji po svoji meri že od otroštva dalje ter svetuje, kako postaviti meje in prevzeti nadzor nad svojim življenjem.

 

Avtor  razumljivo in preprosto niza uporabne informacije in nasvete, kako posameznik vplive okolja oz. ljudi, ki ga obdajajo in z njim manipulirajo, prepozna, saj so mnoge sugestije povsem neopazno vrinjene v um. Dokler je oseba orodje, s katerim prikrito upravljajo "pomembni drugi," je le marioneta, ki ravna in deluje tako, kot drugi pričakujejo od njega. In ne le to.

 

Sugestivni vplivi okolja pomembno vplivajo na psihično stanje, delovanje in aktivnosti vsakega posameznika, v veliki meri pa se odražajo tudi na zdravstvenem stanju osebe, ki je podvržena takim ali drugačnim vplivom.

 

Obširna poglavja so namenjena tudi področju zdravja in zdravljenja ter samozdravljenja s pomočjo sugestije oz. avtosugestije.

 

Knjiga je namenjena:

 

  • vsem, ki preučujejo in zavestno uporabljajo moč uma, moč koncentracije, moč misli, 
  • kot osnovna informacija o sugestivni moči vplivov okolja, ki zavedno manipulira s posameznikom, dokler je le ta nepoučen, dovzeten in primeren medij za vsakovrstne (prikrite) vplive okolja,
  • vsem, ki se v zasebnem in poslovnem okolju soočajo s pritiski okolja,
  • zdravilcem in vsem, ki nudijo najrazličnejše terapije in zdravstvene storitve kot pomembna informacija o moči sugestivnih oz. avtosugestivnih učinkov na človeka in njegovo telesno stanje,
  • dragocen vir informacij za vse, ki so na poti samozdravljenja, samopomoči in osebnostne rasti.

 

Iz vsebine

 

Prvi del. Sugestija.

 

Prvo poglavje: Kaj je sugestija
Drugo poglavje: Sugestija avtoritete
Tretje poglavje: Sugestija navade in ponovitev
Četrto poglavje: Sugestija imitacije
Peto poglavje: Primeri sugestije
Šesto poglavje: Sugestija v poslovnem svetu
Sedmo poglavje: Sugestija in karakter
Osmo poglavje: Sugestija v otroštvu

 

Drugi del. Terapevtska sugestija.

 

Deveto  poglavje: Sugestija in zdravje
Deseto poglavje: Sugestija pod pretvezo
Enajsto poglavje: Sugestivna terapevtika
Dvanajsto poglavje: Mentalni vzroki in zdravljenje
Trinajsto poglavje: Terapevtska sugestija
Štirinajsto poglavje: Sugestivna zdravljenja
Petnajsto poglavje: „Nova metoda“

 

Tretji del. Avtosugestija.

 

Šestnajsto poglavje: Avtosugestija
Sedemnajsto poglavje: Samo-vpliv
Osemnajsto poglavje: Avtosugestivne metode
Devetnajsto poglavje: Izgrajevanje karakterja
Dvajseto poglavje: Zdravje, sreča in blaginja


 


 


O AVTORJU

William Walker Atkinson (1862-1932) je avtor preko 100 knjig, ki jih je predvsem pod različnimi psevdonimi napisal v zadnjih 30 letih življenja. Prav zaradi pisanja pod raznimi psevdonimi je danes skoraj pozabljen. Med drugim je uporabljal naslednje psevdonime: Theron Q. Dumont, Magus Incognito, Theodore Sheldon, The Three Initiates, Swami Panchadasi, Swami Bhakta Vishita, Ramacharaca ... Ustanovil je Atkinson School of Mental Science in deloval v okviru gibanja Nove Misli.

 

Nekaj del, ki jih je William Walker Atkinson napisal kot William Walker (ali W. W.) Atkinson: The Art of Logical Thinking. 1909; Dynamic Thought or the Law of Vibrant Energy. 1906; How to Read Human Nature. c.1918; The Inner Consciousness: A Course of Lessons on the Inner Planes of the Mind, Intuition, Instinct, Automatic Mentation, and Other Wonderful Phases of Mental Phenomena. Chicago. 1908; Law of the New Thought: A Study of Fundamental Principles & Their Application. 1902; Mastery of Being: A Study of the Ultimate Principle of Reality & the Practical Application Thereof. 1911; ...

 


Vsa dela avtorja.


Mnenja (Število komentarjev: 0)   Napišite mnenje
Prijavite se in vpišite svoj komentar.
Izdelek še nima mnenj. Napišite prvo mnenje.
 

Oglejte si tudi:


Knjige » Osebnostna rast » Medosebna rast & komunikacija


Samoregulativni mehanizmi

 

Samoregulativni mehanizmi

Julia Doria

 

Življenje je polno nalog, ki zahtevajo samoreguliranje. Zmožnost samoreguliranja človeku omogoča prilagajanje. Samoregulativni učni cikel omogoča občutek osebne kontrole, ki predstavlja pomemben vir notranje motivacije pri samostojnem učenju.Knjige » Poslovna rast & finance » Komunikacija & strategije


Skrivnost uspeha - Sproščanje notranje moči

 

Skrivnost uspeha - Sproščanje notranje moči

William Walker Atkinson

 

Knjiga za vse, ki so pripravljeni stopiti na svojo lastno pot uspeha. Ne čakajte, da se bo nekaj premaknilo – pojdite in nekaj premaknite.Knjige » Osebnostna rast » Osebnostna preobrazba


Sugestija in avtosugestija

 

Sugestija in avtosugestija

William Walker Atkinson

 

Človeku je bilo namenjeno biti in bi moral biti močnejši in večji kot kar koli, kar se mu lahko pripeti. Vse okoliščine, 'usoda' in 'sreča' so zunanje, in čeprav jih človek ne more vedno spremeniti, jih lahko vedno premaga.Knjige » Zgodovina, družba, filozofija » Filozofija » Filozofija & tuji avtorji


Vibracije misli - Zakon privlačnosti v Svetu Misli

 

Vibracije misli - Zakon privlačnosti v Svetu Misli

William Walker Atkinson

 

Ko bomo spoznali, da je misel moč – manifestacija energije – z magnetno močjo privlačnosti, bomo odkrili odgovore na vprašanja in vzroke za marsikaj, kar se nam je prej zdelo prikrito.Knjige » Osebnostna rast » Motivacija


Vedrina kot življenjska moč - Priročnik za življenje

 

Vedrina kot življenjska moč - Priročnik za življenje

Orison Swett Marden

 

Ob knjigi 'Vedrina kot življenjska moč' se boste naučili, kako zelo dragocena je sreča. Vedrina je tista, ki je obstojne kakovosti kakor sonce, ki spreminja mračni svet v paradiž lepote ...Knjige » Osebnostna rast » Motivacija


Blaginja - Kako jo pritegniti

 

Blaginja - Kako jo pritegniti

Orison Swett Marden

 

Vse v človekom življenju, vse v univerzumu, temelji na univerzalnem zakonu, in zakon blaginje in obilja je prav tako določen kot je zakon gravitacije, prav tako nezmotljiv, kot so matematični zakoni ...Knjige » Poslovna rast & finance » Komunikacija & strategije


Deluje! Slavna rdeča knjižica, ki uresniči vaše sanje

 

Deluje! Slavna rdeča knjižica, ki uresniči vaše sanje

Roy Herbert Jarrett

 

Kratek, jasen, uspešen načrt s pravili, pojasnili in predlogi - sugestijami za izboljšanje vašega življenja. Tisoči, ki so si s pomočjo te knjižice izboljšali življenje, bodo pritrdili dejstvu, da Deluje!Knjige » Osebnostna rast » Osebnostna preobrazba


Finančni uspeh - Izkoristite moč kreativnega mišljenja

 

Finančni uspeh - Izkoristite moč kreativnega mišljenja

Wallace Delois Wattles

 

Znanost bogatenja je zanesljiva in dostopna vsakomur. Obilje je vaša rojstna pravica.Knjige » Osebnostna rast » Medosebna rast & komunikacija


Knjižni komplet Atkinson - 3 knjige (Skrivnost uspeha, Sugestija in avtosugestija, Vibracije misli )

 

Knjižni komplet Atkinson - 3 knjige (Skrivnost uspeha, Sugestija in avtosugestija, Vibracije misli )

William Walker Atkinson

 

Sugestija in avtosugestija močno vplivata na človekovo psihično in telesno zdravje * Skrivnost uspeha - Sproščanje notranje moči * Ob tem, ko razmišljamo, navzven pošiljamo vibracije fine eterične snovi, ki je tako resnična, kot so vibracije, ki izražajo


Knjižni komplet Orison S. Marden - Blaginja, Vedrina (2 knjigi)

 

Knjižni komplet Orison S. Marden - Blaginja, Vedrina (2 knjigi)

Orison Swett Marden

 

Knjiga Blaginja prinaša ključna sporočila in razumevanja, ki ne bodo le ogrela tvojega srca, ampak tudi podžgala tvoje ambicije. * Ob knjigi 'Vedrina kot življenjska moč' se boste naučili, kako zelo dragocena je sreča.Knjige » Osebnostna rast » Motivacija


Skrivnost uspeha & Vibracije misli (knjižni komplet, 2 knjigi)

 

Skrivnost uspeha & Vibracije misli (knjižni komplet, 2 knjigi)

William Walker Atkinson

 

Kaj je tisto v človeku, kar nekomu omogoči, da niza uspeh za uspehom, na osebnem in poslovnem področju? > Ob tem, ko razmišljamo, navzven pošiljamo vibracije fine eterične snovi ...Knjige » Osebnostna rast » Motivacija


Tvoja nevidna moč - Vizualizacija

 

Tvoja nevidna moč - Vizualizacija

Genevieve Behrend

 

Priročnik za vizualiziranje. Zavestna uporaba moči vizualizacije priteguje k vam pomnožene vire, stopnjuje vašo modrost in vam omogoča koristno izrabljati priložnosti, katerih prej niste prepoznali.e-pošta:
geslo:
 

Novi na straneh? Registrirajte se!
Pozabljeno geslo?

Košarica je prazna

ZALOŽBA

 

 

Misli in izreki

 

 

 

Aristotelove modrosti 

 

 

 

Zakladnica antične modrosti

Zakladnica antične modrosti


 

 

Vesoljček PI

 

 

 

 

Sugestija in avtosugestija 

 

 

 

Učimo se risati dinozavre


Učimo se risati dinozavre

 

 

 

S pesmico jutro zbudim

 

 

Modrosti velikih mislecev

 

Knjige moramo prav tako pazljivo in strastno prebirati, kakor so jih pazljivo in strastno napisali.

George Elliot

 

Kontakt za naročila: 040 796 639  info@doria.si  |  Dodajte stran med priljubljene  |  Nastavite stran e-knjigarne za domačo stran | Zasebnost in piškotki

Spletna knjigarna Doria.si vse pravice pridržane.